skip to Main Content

Word Mallenbouwer bij GKN Fokker

GKN Fokker (internationaal: GKN Aerospace) is producent van vliegtuigonderdelen. Zij hebben vele banen beschikbaar in Papendrecht. Kom bij GKN Fokker werken als Mallenbouwer (Tooling Technician).

Wat ga je doen als Mallenbouwer (Tooling Technician)?

GKN Fokker maakt innovatieve ruimtevaartsystemen en -componenten. Elke keer dat jij met een vliegtuig reist, heeft GKN Fokker er waarschijnlijk aan gewerkt. Denk aan de normale vliegtuigen met één gangpad, gigantische jets, zakenvliegtuigen en jachtvliegtuigen. Jouw talent is nodig voor deze organisatie, zo ook op de afdeling Tooling Service. Als Mallenbouwer (Tooling Technician) werk je samen met de Tooling Engineers, Tooling Inspectors en de Measuring Engineer aan het onderhoud, de modificatie en inspectie van de mallen (tools). Die onderdelen kan GKN Fokker zelf produceren dankzij vakmensen zoals jij.

Hoe ga je dat doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het fabriceren, repareren of wijzigen van typegebonden mallen. Dat doe je volgens de tekeningen en instructies. Je gebruikt diverse machines, handgereedschappen en hulpmiddelen. Jij bent een ‘handige Harry’ (m/v/x), want je werkzaamheden bij deze rol zijn gevarieerd. Waar nodig leidt GKN Fokker je extra op. Bij deze functie horen de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je controleert, maakt, onderhoudt en repareert onderdelen voor mallen (tooling) volgens de tekening
  • Je installeert vacuüm en pneumatische systemen in mallen
  • Je zorgt voor het opstellen, verhuizen en instellen en afstellen van mallen in de productieomgeving volgens de specificaties en kwaliteitsnormen
  • Je legt de met de werkzaamheden verbonden gegevens vast conform geldende procedures

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde mbo-opleiding of 5 jaar ervaring in vergelijkbare werkzaamheden
  • Materiaalkennis
  • Goed kunnen omgaan met machines
  • Kunnen lezen en interpreteren van tekeningen
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je?

Je krijgt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km moet reizen. Naast een goed salaris krijg je 27 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar, een winstafhankelijke uitkering, een jaarlijkse uitkering in oktober en volop kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ga naar deze pagina om de volledige vacature te bekijken en reageer meteen.

Vorige vacature
Volgende vacature

Indien je wil weten wat voor jou de eventuele mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met onze recruiter Bart Hermsen op. Geef hem een belletje op 06 - 293 193 77 of stuur hem een bericht op bart.hermsen@fokker.com Hij staat je graag te woord en denkt met je mee. Alvast bedankt.

+31 6 293 193 77
Of stuur mij een email

Logo Fokker
Back To Top