skip to Main Content

Bosman Container Shipping Group

Kies jij voor werken in de binnenvaart? BCS Group (Bosman Container Shipping Group) is een sterk groeiende binnenvaartorganisatie. Dankzij de gezondheid van de organisatie is er bij hen vaak ruimte voor nieuwe werknemers en zijn er genoeg kansen om door te groeien.

Ga werken en leren bij Bosman Container Shipping Group

De eerste onderneming bestaat sinds 1980 en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid. Als gevolg van de groei is er in 2017 besloten om met verschillende organisaties onder één naam samen te werken, namelijk BCS Group. In totaal hebben zij ongeveer 70 werknemers, 2 koppelverbanden, 5 containerschepen (type 135m x 14,20m) en 16 containerduwbakken. Binnen de BCS Group bestaat een mooie mix tussen ervaring (oudere leeftijdscategorie) en jongere werknemers. Er zijn veel jongere werknemers. Daardoor kom je als leerling of starter in een passende werksfeer terecht. Als ervaren kracht kom je terecht in leergierige groep die graag jouw ervaring wil horen en zien.

Jouw ontwikkeling staat centraal en begeleiding is persoonlijk

Dankzij de leergierigheid, passie voor het vak en mooie mix tussen jong en oud is BCS Group een leerzame, gezellige en interessante organisatie om in te werken. BCS Group is een erkend leerbedrijf. Als leerling staat jouw ontwikkeling centraal. Zij weten hoe belangrijk het is om leerlingen klaar te stomen voor het echte werk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, maar daar helpen zij jou graag bij. Door persoonlijke begeleiding, een goede werksfeer en goede werk-leervoorwaarden willen zij jou op weg helpen met jouw carrière binnen BCS Group. Benieuwd naar de mogelijkheden als leerling of werknemer? Laat van je horen!

Neem contact op

Bosman Shipping Group
Westpier 28
3331 MK, Zwijndrecht
info@bosmanshippinggroup.nl
T +31 78 760 09 00

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top