skip to Main Content

Het Spectrum

Iedereen verdient goede zorg. Stichting Het Spectrum biedt persoonlijke zorg en welzijn. Zij maken zelfstandig en veilig wonen, verpleeghuiszorg, revalidatie en begeleiding in de laatste levensfase mogelijk. Jij bent welkom om Het Spectrum te versterken bij deze activiteiten.

Ga werken bij Het Spectrum

Bij Stichting Het Spectrum luisteren ze naar de wensen van hun bewoners, klanten en gasten voor de best passende ondersteuning. De zorgorganisatie staat midden in de Dordtse samenleving met verschillende locaties, wijkactiviteiten en een kinderdagverblijf. Ze beseffen zich dat mensen zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Mensen wonen er op diverse locaties zelfstandig in een veilige, beschutte omgeving met zorg en dienstverlening nabij. Denk aan dagbesteding, sfeervolle restaurants en hulp van behandelaren.

Het Spectrum biedt zorg bij vele fases in het leven

Wil je met ouderen werken? Of juist met jonge kinderen? Bij Het Spectrum kan het. Naast ouderenzorg bieden zij revalidatie, gespecialiseerde behandelaars aan huis en kinderopvang. Als je in de Drechtsteden woont, komen locaties zoals De Sterrenlanden, Vreedonk, De Prinsemarij of Kinderdagverblijf De Sterretjes je mogelijk bekend voor. Is het volgende voor jou herkenbaar? Het Spectrum is dan op zoek naar jou.

Zij zoeken lieve schatten
Met zorgharten
Stoere doorzetters
Die alles op alles zetten
Voor hun bewoners en klanten.

In een tijd van alleen en het individu
Luisteren zij
Werken samen
Zoeken daarin verbinding.
En dat alles met maar een doel:
Zorg met aandacht en aandacht met zorg voor hun bewoners en klanten!

Neem contact op

Het Spectrum
Minnaertweg 4
3328 HN Dordrecht
Postbus 1494
3300 BL Dordrecht
info@hetspectrum.nl
T +31 78 617 23 33

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top