skip to Main Content

KWS Infra

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen, is echt niet het enige wat we doen. Allerlei specialismes zijn in huis van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatie.

Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we met 2.000 collega’s elke dag aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Dus wil jij voorop lopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS.

De kracht van KWS zit hem in onze decentrale organisatie, dat maakt ons een unieke werkgever. Je vindt ons en onze ondernemingen door het hele land, zo zijn we dicht bij jou én onze klanten. We zijn een informele organisatie, ook directeuren spreek je aan met ‘je’ en je loopt gewoon bij ze binnen. Ondernemen staat bij ons centraal. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie dus die krijg je bij ons. Heb jij goede ideeën, dan gaan we daarmee aan de slag. Bij KWS willen we namelijk voorop lopen en marktleider blijven. Investeren in innovatie is dan ook van groot belang. Daarom werk je bij ons met de modernste technieken aan zowel grote, landelijke projecten.

Volg BAAS op
social media

Back To Top