Ga naar hoofdinhoud

KWS Infra

Werken bij KWS Infra betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is niet het enige wat ze doen. Zij hebben allerlei specialismen in huis, van grondverzet tot geluidwerende constructies en van waterbouw tot rioolrenovatie. Hoe kom jij je bij hen ontwikkelen?

Ga werken bij KWS Infra

Bij KWS Infra kun je allerlei kanten op. Samen met 2000 collega’s werk je elke dag aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. De kracht van KWS Infra ligt in hun decentrale organisatie. Je vindt hen en hun ondernemingen door het hele land. Zo zijn ze altijd in de buurt. Als marktleider investeren ze in innovatie en werken ze met de modernste technieken aan grote en landelijke projecten.

Veel verantwoordelijkheid in een informele werksfeer

Wil jij voorop lopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Dan is werken bij KWS Infra iets voor jou. Zij zijn een informele organisatie. De directeuren kun je gerust aanspreken met ‘je’. Gewoon bij hen binnenlopen vinden ze leuk. Ondernemerschap staat bij KWS Infra centraal. Daarom krijg jij bij hen veel verantwoordelijkheid. Heb je een goed idee? Dan gaan ze daarmee aan de slag. Maak je binnenkort kennis met KWS Infra?

Neem contact op

KWS Infra
Lange Dreef 9
4131 NJ Vianen
Postbus 217
4130 EE Vianen
T +31 347 35 73 00

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top