skip to Main Content

Universe Shipping

Gevestigd aan het water te Zwijndrecht is Universe Shipping actief in de tankvaart met een modern uitgeruste dubbelwandige vloot. Vaar jij graag over de rivieren in West-Europa en tussen de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen? Bij Universe Shipping kan het. Het water verbindt hen en samenwerking staat centraal.

Ga leren en werken bij Universe Shipping

Universe Shipping is een erkend leerbedrijf. Met hun moderne binnenvaarttankers varen ze in de havengebieden van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen (ARA-gebied). Daarnaast varen ze op de West-Europese binnenwateren zoals de Rijn, Moezel en Saar. Ze verzorgen met hun schepen op veilige wijze het transport van minerale oliën. Aan boord werken gemotiveerde collega’s. Zij zijn twee weken aan boord en dan weer twee weken aan wal. Zowel op operationeel als technisch vlak is er ondersteuning vanuit de walorganisatie van het bedrijf. Veiligheid en professionaliteit zijn het belangrijkste aan boord. Uiteraard zijn een fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Leer het vak en ontwikkel jezelf in de binnenvaart

Universe Shipping is een erkend leerbedrijf voor de functies van Kapitein-manager, BBL matroos en BBL Schipper. Ook zij-instromers die via het praktijkexamen matroos/schipper willen instromen zijn welkom. Buiten je schoolweken is er ook aan boord voldoende tijd en ruimte om te werken aan school. Zo kun je, naast het werken op het schip, op een goede manier aan je carrière bouwen, met de juiste mensen om je heen. Universe Shipping vergoedt je opleiding en biedt je ontwikkelmogelijkheden, want hun vloot is recentelijk uitgebreid. In september 2021 is het motortankschip (MTS) Orion aan de vloot toegevoegd, gevolgd door MTS Moorea en MTS Messina in februari 2022.

Neem contact op

Universe Shipping B.V.
Maasboulevard 24-26
3331 ML Zwijndrecht
info@universeshipping.nl
T +31 78 612 43 49

Bezoek de website Bekijk de vacatures

Vorig bedrijf
Volgend bedrijf

Volg BAAS op
social media

Back To Top