Ga naar de inhoud

BAAS brengt mbo-talent en werkgevers in de Drechtsteden samen

Vind je mbo-opleiding, baan én werknemer in de Drechtsteden!

BAAS verbindt

Wat een BAAS dat je hier bent! Of je nu een aankomend mbo-student, werkzoekende, een wisselaar van werk of juist een werkgever bent: je toekomst in de Drechtsteden start hier. Baas over eigen toekomst is het platform waar jullie met elkaar verbinden om zo de mbo-opleiding, stage, baan, het leerwerktraject of de werknemer te vinden die bij je past. Wij laten zien waar de kansen liggen, zodat iedereen de match krijgt die hij verdient.

Drechtsteden in beweging

Het mbo-nieuws van mei 2024

Het mbo-nieuws van mei 2024

Mei 2024 was een maand vol betekenisvolle momenten en initiatieven binnen het mbo-onderwijs. Terwijl studenten, docenten en opleidingsbedrijven zich voorbereiden op de zomer, kwamen er diverse inspirerende verhalen en belangrijke discussies naar voren. Deze maand werd gekenmerkt door terugblikken op behaalde successen, innovatieve leerprojecten en beleidsmatige ontwikkelingen die de toekomst van het mbo beïnvloeden.

Lees meer
Steeds meer aangepaste examens voor leerlingen met beperkingen
Steeds meer aangepaste examens voor leerlingen met beperkingen
Lees meer
mbo nieuws april 2024
Het mbo-nieuws van april 2024
Lees meer
MBO Raad kritisch op plan examinering Burgerschap
De toekomst van het Burgerschapsonderwijs in het mbo onder de loep
Lees meer

Van mbo-opleiding tot uitdagende baan: ontwikkelen doe je een leven lang

Bij BAAS hebben we een duidelijke blik op de toekomst. Met de gedachte ‘een leven lang ontwikkelen’ dagen wij en onze partners jou uit om álles uit jezelf te blijven halen. Door te doen wat bij je past en daarin te blijven groeien, doe je niet alleen wat je leuk vindt, maar draag je ook een waardevol steentje bij aan de maatschappij. Word jij BAAS over je eigen toekomst? De Drechtsteden ontvangen jou en jouw talenten met open armen.

Mag je niet missen: interessante evenementen

25 juni 2024, van 12:00 – 13:15
ontdek-je-kansen-in-de-techniek
Ontdek je kansen in de techniek

Wil jij jouw kansen in de techniek ontdekken? Doe dan mee met de online zij-instroomsessie Ontdek je kansen in de techniek.

Wij Techniek organiseert deze sessie omdat de technische installatiebranche staat te springen om nieuwe mensen. Dat biedt jou vele kansen. Wil je iets nieuws leren? Dan biedt de zij-instroomsessie perspectief. Kom jij ook online?

Lees meer
4
juli
Mbo-bijpraatuur: Blijf op de hoogte als erkend leerbedrijf 
Lees meer
28
juli
Truckstar Festival 2024 | Transport en logistiek
Lees meer
Bekijk meer evenementen
Alex Verweij
facilitair medewerker sportaccommodaties bij gemeente Dordrecht.
Ik vind al mijn taken heerlijk en het is fijn om zoveel buiten te zijn!
Meer inspiratieverhalen

Blik op de toekomst: kansrijke sectoren

Bouw & Infra
Voor hen die graag de handen uit de mouwen steken! Werk met een team aan mooie bouw- en infraprojecten en blijf jezelf ontwikkelen. Dit is een veelzijdige sector die veel baankansen biedt. Van kraanmachinist tot stratenmaker: ben jij klaar voor een toekomst in bouw & infra?
Lees meer
ICT
Voor hen die willen ‘doen’ in digitalisering! ICT, wordt steeds belangrijker. Kijk maar eens naar alle bedrijfsprocessen en -systemen om je heen. Geen enkel middel draait zonder goed werkende ICT. Pak jij de uitdaging aan om de wereld van ICT omver te blazen met jouw kwaliteiten?
Lees meer
Transport & Logistiek
Blijf jij graag in beweging en heb je behoefte aan vrijheid? Dan ligt er in de Drechtsteden een mooie toekomst voor je open. Liever wat minder onderweg en meer op een vaste plek? Denk dan eens aan een functie als logistiek medewerker of teamleider. Hoe dan ook: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Lees meer
mbo nieuws 2024
Metaal & Techniek
Voor hen met een technisch oog op de toekomst! De wereld wordt gedragen door technische ontwikkelingen. Hoe tof is het als jij hier een bijdrage aan kunt leveren? Wat denk je er van: ben jij klaar voor een toekomst in metaal & techniek?
Lees meer
werken-in-de-Binnenvaart
Binnenvaart
Voor hen die varend het leven willen veroveren! De binnenvaart omvat alle industriële scheepvaart op onze rivieren. Van het uitzicht tot de werkzaamheden: geen één dag is hetzelfde en elke dag is een uitdaging. Ben je klaar voor een toekomst in de binnenvaart?
Lees meer
werken-in-de-zorg
Zorg
Voor hen met een groot hart voor de medemens! Met jouw glimlach en zorgzame instelling draag je bij aan de kwaliteit van leven van anderen. Van verpleegkundige tot begeleider: je staat klaar, je luistert en je verzorgt. Ben jij klaar om te zorgen voor de zorg?
Lees meer

Mbo-opleidingen en mbo-trajecten in de Drechtsteden

Alle BOL- en BBL-opleidingen voor jongeren
Da vinci college Yuverta
Opleidingen en cursussen voor volwassenen
Da Vinci College Yuverta

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Kijk hoe BAAS je kan helpen en lees onze studiekeuze tips.